DONACIJA ZAGREBAČKE ZAJEDNICE TEHNIČKE KULTURE

U petak 09.prosinca 2016. U 12:00 sati Zagrebačka zajednica tehničke kulture svečano je predala DONACIJU INFORMATIČKE OPREME Podružnici Ivan Goran Kovačić u sklopu kontinuiranog praćenja korisnika već 18 godina, a uz potporu Grada Zagreba.

 

Riječ je o program Inform@ koji na multidisciplinarni način, osposobljava korisnike Doma
i nudi dodatni edukativni sadržaj.
Program je koncipiran kao izvannastavna i izvaninstitucionalna aktivnost tijekom koje se nastoji osnažiti polaznike i njihove odgajatelje u području primjene novih rješenja u području korištenja poznatih tehnologija, u pravilu IT te im povećati konkurentnost u znanjima i
vještinama.
Zato je i sadržaj donacije vrijedne oko 15.000,00 kuna prilagođen potrebama ovih mladih ljudi i njihovih odgajatelja.
Osim primopredaje donacije ZZTK je osigurala i svečani domjenak kako bi svim korisnicima Doma, njihovim odgajateljima i stručnim suradnicima, izrazili poštovanje i ukazali na vrijednost svakog pojedinca i njegove uloge u društvu.

Program Inform@ svake godine osim donacije, obuhvaća jednodnevni izlet (po želji korisnika) na lokacije koje bi ovim mladim ljudima u drugim okolnostima možda ostale nepoznate.Tako smo do sada, između ostalog, vidjeli: porinuće tankera u brodogradilištu
3. Maj, Planetarij riječke zvjezdarnice koji je među najmodernijima u Europi, ergelu Lipicanaca u Đakovu, Vukovar i Ovčaru, Muzej neandartalaca u Krapini te jednu od najimpresivnijih špilja Lokvarku u Gorskom Kotaru.

Uz velike zahvale našem DONATORU   p r o g r a m   s e    n a s t a v lj a….

Galerija