Podružnica

LADUČ

pruža socijalne usluge

djeci od 7-18 godina

Laduč

Podružnica

Podružnica Laduč pruža socijalne  usluge  djeci bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima (dobna skupina od 7 – 18 godina).

Podružnica  pruža usluge i obiteljima djece, primarnim, udomiteljskim i posvojiteljskim.

 

ZAPOSLENICI PODRUŽNICE

Podružnica ima 18 zaposlenih od čega  12 stručnih radnika : odgajatelji, psiholog i socijalni radnik, te tehničkog osoblja: kuhar/ice, domar, spremačica, pralja.

 

Podružnicom rukovodi predstojnica dipl.def.-soc.pedagog Tina Baričević.

 

Povijest

podružnice

Podružnica Laduč smještena je u Dvorcu Laduč u Gornjem Laduču koji se nalazi na prijelazu između savske ravnice i južnih padina marijagoričkog pobrđa. Udaljena je 8 km od Zaprešića i  25 km od Zagreba.

Dvorac u secesijskom stilu sagrađen je potkraj 19. st., a s  perivojem ispred njega spada u drugu spomeničku kategoriju. Vlasnik dvorca je bila obitelj Vranyczany-Dobrinović, a dvorac je nacionaliziran nakon II svjetskog rata kada je u njemu osnovan dom za zbrinjavanje ratne siročadi.

Dom je 1984. godine pripojen Centru za djecu Zagreb.

Misija

Stvaranje sigurnog i poticajnog okružja za pravilan rast i razvoj djece i mladih, te stalni rad na poboljšanju i povećanju kvalitete usluga za korisnike.
columnLaduc

Predstojnica dipl.def.-soc.pedagog Tina Baričević.

Tel. 01 3319317 – predstojnica

Kontakt

Tel. 01 3319317 – predstojnica

Vizija

Osigurati svakom djetetu uvjete za stabilan rast i razvoj, stjecanje znanja i vještina za samostalan život i njihovo ravnopravno uključivanje u zajednicu.
Laduč

Upoznaj nas!